Проведення “Кубку Бограчу” планують зробити традиційним з метою популяризації кулінарного мистецтва
В суботу у рамках фестивалю “Spring Fest”, який проходить у Бориславі на гірськолижному курорті “Буковиця”, відбувся конкурс “Кубок Бограчу”.
Цьогоріч таке дійство проходить вперше, але за словами організаторів, проведення “Кубку Бограчу” планують зробити традиційним з метою популяризації кулінарного мистецтва, зокрема традиційної української кухні.
Організаторами конкурсу є ГО Національна асоціація громадського харчування та ГК “Буковиця”. Для організації та проведення “Кубку” було створено організаційний комітет, до складу якого увійшли представники NFA, провідні шеф-кухарі та ресторатори України, представники ГК “Буковиця” та ГО Національна асоціація громадського харчування.
Участь у конкурсі взяли дві команди – кафе “Мармуляда” та ресторан “Тустань”.
Запросили би одного мадяра для порівняння бограчу.Може б туристів побільшало..