Форум у ПольщіДепутати Трускавецької міської ради відвідали форум-виставку енергозберігаючих засобів в Любліні, які в подальшому можна буде застосовувати в Трускавці

Депутати міської ради Трускавця Михайло Малащак, Мирон Мицько та Руслан Цехмейстер відвідали в середу виставку товарів та засобів енергозберігання, які допомагають економити бюджетні кошти та контролювати енерговтрати.

Зокрема депутати оглянули сучасні європейські електичні підстанції, тепловізори, економні варіанти автономного освітлення вулиць чи пішохідних переходів (за допомогою сонячних батарей) та чимало розумних засобів управління.

Також депутати поспілкувались з представником фірми, в якої Трускавець вже закуповував вуличні ліхтарі для вулиці Шевченка, адже зовсім скоро оновити вуличне освітлення доведеться на майдані Кобзаря.

Також польський виробник готує для Трускавця фірмові чугунні урни для сміття та нові лавочки з атрибутами курорту – написами “Трускавець” “1827” та гербом міста, якими дуже швидко може оновитись центральна частина міста.

“На виставці було продемонстровано найсучасніші енергозберігаючі засоби, яких у нас поки немає. Однак ми йдемо до того, щоб вдосконалюватись, розвиватись і можливо зовсім скоро Трускавець зможе придбати їх для себе” – зазначив учасник поїздки Руслан Цехмейстер.

Ніна ФЕДЬКО