навчання учасників АТОУправління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради уклало угоду з Дрогобицьким державним навчально-курсовим комбінатом щодо професійної підготовки учасників антитерористичної операції на загальну суму 61248 гривень

Відтак 9-ть воїнів протягом грудня цього року розпочнуть заняття для отримання водійської професії за категоріями С та D.

Профнавчання відбувається у межах державної програми, яка передбачає заходи із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку).

Отже мешканцям мм. Дрогобича та Стебника з числа учасників антитерористичної операції, які бажають удосконалити професійні знання або оволодіти новими, необхідно звертатися до управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради та надати посвідчення учасника бойових дій (інваліда війни або учасника війни), документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення, а також паспорт та ідентифікаційний номер.

Управління праці та соціального захисту населення Дрогобицької міської ради