Великдень у ДрогобичіПрийміть щиросердні вітання з нагоди світлого празника Великодня!

Воскресіння Сина Господнього благовістить нам, що терпіння завжди нагороджується щедрою Божою ласкою. Нині український народ, боронячи рідну землю від хижого московського окупанта, з надлюдською витривалістю несе хрест на національну Голгофу.
Хай свято Христового Воскресіння скріпить віру у скороминучість тяжких випробувань, що випали на нашу долю. У цей день святий обов’язок кожного з нас згадати тих найдостойніших синів України, які не мають можливості розділити великодню радість зі своїми родинами, бо стоять на сторожі нашого спокою на східних теренах держави.

Серед них є і чимало дрогобичан. То ж хай до них, передусім, долине великоднє вітання. Хвала і честь титанам, що тримають над нашими головами мирне небо, непохитною мужністю, незламною витримкою і спартанською нескореністю наближають для усіх нас Великдень України!

Несімо радість Христового Воскресіння у домівки тих, хто у цій жорстокій війні втратив чоловіків, батьків, синів! Підтримаймо самотніх матерів і батьків, зажурених вдів, осиротілих дітей словом розради!

Хай у ревній святочній молитві єднаються наші серця за щастя у родинах, за добро у нашому місті, за мир на усій Українській землі!

Нехай це величне свято наповнить новим християнським змістом наші взаємини, щоб розвіявся увесь смуток і повсюди запанувала світла аура великодньої радості!
Вітаю усю нашу громаду, найтепліші зичення засилаю кожній дрогобицькій родині!
Щасливих Вам Великодніх свят, смачної пухкої паски та безмежної Божої ласки!

З повагою,
секретар міської ради Тарас Метик