Станом на сьогодні, 12 жовтня, у лікарнях Першого медобʼєднання Львова залишається 11 пацієнтів, які постраждали внаслідок вчорашньої ДТП біля Львова

Лікарі продовжують надавати їм всю необхідну медичну допомогу, повідомляє ДНК.

Так, у лікарні святого Пантелеймона перебуває 6 пацієнтів. Одна пацієнтка досі залишається у палаті інтенсивної терапії у важкому стані з важкою поєднаною травмою. Ще 3 пацієнтів є у стані середньої важкості, 2 постраждалих мають легкі ушкодження.

У лікарні святого Луки зараз перебуває 5 пацієнтів. Із них 2 мають важку політравму та перебувають у важкому стані в палаті інтенсивної терапії. Інші 3 постраждалих є у стані середньої важкості, їх стан стабільний.

Водночас, усіх 6 дітей, яких вчора госпіталізували до лікарні святого Миколая, після наданої допомоги уже виписали з лікарні у задовільному стані.

Нагадаємо, вранці 11 жовтня на об’їзній Львова сталася масова ДТП за участю автобуса міжнародних перевезень «Варшава – Одеса», вантажного автомобіля «Нова Пошта» та кількох легкових авто.

Від отриманих травм загинув водій вантажівки, його пасажир та другий водій автобуса. Тілесні ушкодження отримали 34 особи – мешканці Одеської та Харківської областей, з них — четверо дітей віком 5, 7, 13 та 16 років, а також 4 іноземців.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Попередньо відомо, що водій вантажівки Renault виїхав на смуху зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, після чого зіткнувся з легковим автомобілем Skoda та пасажирським автобусом Plaxton Elite.

Також стало відомо, що один з учасників вчорашньої ДТП під Львовом був 19-ти річний мешканець Дрогобиччини