НовинськийПолітик повідомив про це на своїй сторінці в «Фейсбук», за його словами, зараз він почуває себе нормально, високої температури у нього немає

Лікарі порадили йому лягти в стаціонар, але нардеп вважає

за краще залишитися вдома.

Коронавірусом COVID-2019 заразився ще один народний депутат України від проросійської «Опозиційною платформи — За життя»: ним виявився Вадим Новинський. Про це політик повідомив на своїй сторінці в «Фейсбук».

Новинський заявив, що пройшов тест на наявність вірусу, як того вимагали лікарі. Результати виявилися позитивними. Проте, за словами нардепа, зараз він почуває себе нормально, температура тіла не відхилялася від норми, так і порушень в легенях комп’ютерна томографія поки не виявила. «До повторного тестування лікарі поки обережні у висновках і прогнозах, але порадили кілька днів провести в стаціонарі під їх наглядом. Щоб уникнути різного роду пересудів і спекуляцій я вирішив оголосити про це сам», — заявив політик.

Крім того, нардеп відзначив, що лікарі порадили йому лягти в стаціонар, але він вважав за краще залишитися вдома. «Незалежно від остаточного підтвердження діагнозу має намір дотримуватися всіх рекомендацій лікарів і режим ізоляції. Все, з ким я контактував останнім часом, також пройдуть ретельне тестування», — підкреслив Новинський.