Натяжні стеліНа сьогоднішній день натяжні стелі в Дрогобичі – це не розкішна дивина, а найпопулярніший вид стельової обробки в квартирах і будинках

Натяжна стеля в Дрогобичі має ряд переваг, які змушують задуматися.

В Дрогобичі натяжних стель існує безліч варіацій. Все що тільки душа забажає, і за фактурою і за кольором. Головним принципом їх класифікації є матеріал, з якого вони виготовлені. В основному полотна діляться на матові і глянцеві . Кожен з видів має свої переваги. Ми проведемо порівняння.

Отже, глянцеві стелі роблять з ПВХ полотна, яке повністю відповідає таким назвам, як блискуче, гладке, що відбиває. А ось матові стелі виготовляються з поліестеру або полівінілхлоридного полотна, яке заздалегідь просочується поліуретаном.

Натяжні стелі

Компанія «SuperSteli» в Дрогобичі пропонує:

  • Великий асортимент натяжних стель в (дворівневі, глянцеві чи матові);
  • Нанесення фотодруку на поверхню натяжної стелі.

Вартість на натяжні стелі в Дрогобичі не сильно вища від вартості на стелі з гіпсокартону. Встановлення натяжних стель краще довірити майстру. Можна зробити замовлення натяжних стель у Дрогобичі разом з встановленням, що буде оптимальним вирішенням.

Натяжна стеля є бездоганно рівна поверхня, що отримується натягом плівки ПВХ. Натяжні стелі в Бориславі мають великий асортимент палітри кольорів і фактур.

Необхідно відзначити недоліки, властиві натяжним стелям : по-перше, гострі предмети і, по-друге, велика вартість. Існує ще одна вада — монтажні роботи натяжної стелі.

Натяжні стелі

Переваги натяжних стель

Матеріали, з яких роблять натяжні стелі, дають можливість створювати рівні поверхні і побудувати стельові конструкції: багаторівневі стелі, арки.

Натяжна стеля в має пиловідштовхуючі властивості. Але при необхідності її можна мити й протирати.

Натяжні стелі в не пропускають пил і воду.

В натяжну стелю в можна вмонтувати світильники та інші елементи.

Поверхня натяжної стелі в не тріскається та ударостійка.