трагічна бійкаУ Туреччині не виходячи з коми помер побитий мокшою під час матчу Хорватія-Росія українець Андрій Сова

Андрій Сова із Запоріжжя в комі після побиття провів сім днів. Його з важкою травмою голови до лікарні доставили

прямо з бару, де українця побив п’яний бидлюк. Так і не прийшовши до тями, 57-річний українець помер, про що стало відомо сьогодні 14 липня від джерел з турагентства, клієнтом якого був житель Запоріжжя, передає ДНК.

Рідні Сови розповіли турагенції, що чоловіка не стало сьогодні близько 10 години ранку. До слова сказати, аеропорт Запоріжжя готувався сьогодні ​прийняти літак санавіації з потерпілим українцем на борту, але за кілька годин до прильоту рейс скасували. Відомо, що загиблий українець разом з дружиною встиг на курорті в Аланьї відпочити тільки один день.

трагічна бійка

До Туреччини з дружиною він прилетів 6 липня. 7 липня між українцем і 30-річним громадянином ерефії в барі під час трансляції матчу Росія-Хорватія, який мокшани з тріском провалили, сталася перепалка. Андрій Похвальний завдав сильного удару українцеві, який був старший за кривдника майже вдвічі, в результаті чого той впав. Сова при падінні сильно вдарився головою, і впав у кому. Однак місцева поліція оштрафувала мокшу на 800 доларів, після чого відпустила.