ОРДЛО на вихідМордор має намір заборонити мешканцям окупованого Донбасу з’являтися на мокшанській території на час проведення чемпіонату світу з футболу

Про неофіційний указ Кремля повідомив в Facebook речник

Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає ДНК. Варто відзначити, що 21-й за рахунком ЧС з футболу відбудеться в цьому році в ерефії.

Він буде йти цілий місяць: з 14 червня по 15 липня. В цей час жителям ОРДЛО буде заборонений в’їзд на ерефійську територію. «Ймовірно, це через страх, що товари з «військторгу» можуть повернутися до основного постачальника», — висунув припущення Слободян, уточнивши, що на всій захопленій «Л / ДНР» ділянці українського кордону ФСБ посилить контроль для заборони в’їзду не тільки найманцям, а й мирним жителям.

Слободян запевнив, що це не перший подібний випадок заборони терористам «Л / ДНР» з’являтися в мордорі. «ерефійська влада прекрасно знає, скільки найманців, зброї і вибухівки вони завезли на окупований Донбас і побоюються, що якийсь прихильник «мокшанського міра» зіпсує їм свято в період проведення ЧС», — констатував представник Держприкордонслужби.

Він також зазначив, що ФСБ значно посилила режимні заходи в зв’язку з ЧС і всередині країни. Так, уже з 1 червня будуть обмежені перевезення вантажів в найбільші міста мордору, в яких відбудуться матчі.