У Трускавці 6-7 травня пройде унікальне гастрономічне шоу Chef Tuna Days
Відбудеться шоу на літній терасі панорамного ресторану BELLINI’S PIANO BAR & готелю Mirotel Resort & Spa GRILL.
Про це повідомляють організатори.
Спеціально до свята в водах Індійського океану під замовлення виловлять і доставлять до Трускавця прямо з Шрі-Ланки жовтоперого тунця вагою 70 кілограмів.
Шеф-кухар Mirotel Resort & Spa Олексій Дударенко зі своєю командою продемонструє захопленим гостям віртуозність володіння ножем і професіоналізм в обробленні величезної риби.
На цьому заході будуть демонструвати правила обробки риби, приготування страв.
Цирк на дротях,де Трускавець а де Шріланка,ніхто не буде спеціально виловлювати того тунця для міротеля,максимум куплять охолодженого в Києві.Кому ви тут вішаєте?)))
Василю ви в якому столітті застрягли )))
Адмін,мені довелося працювати один час на кораблі кухарем,я був в тих районах,нема такої потреби спеціально для міротеля виловлювати одного чи навіть двох тунців для цього шоу,теоретично це можна зробити,але з практичної точки зору…
Можливо, що просто піарщики цього санаторію вирішили пороздувати щоки )
Звичайно, що економічно це фігня повна.