день НезалежностіІз фарбами, мітлами, водою та квітами – комунальники оздоровниці увесь тиждень миють , підфарбовують та замітають вулиці Трускавця — місто готують до відзначення 24 річниці Незалежності України

Як повідомив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Сергій Максимич, працівники комунальних структур оздоровниці посилено прибирають вулиці, розвішують прапорці, косять траву на вїзді до Трускавця та на об’їзній магістралі, наносять розмітки на дороги. «Тільки цього тижня оновили розмітки на вулиці Мазепи, Сагайдачного, Суховоля, Данилишиних, Дрогобицькій та на Стебницькому кільці», — уточнює Сергій Максимич.

Звернули особливу увагу комунальники і на естетику міста-курорту – досадили цього четверга туї на вулиці Т. Шевченка та Річки, поливали клумби та квіти у місті.

Біля кінотеатру «Злата» силами комунальників міста помальовано турнікети , нові загорожі працівники ЖКГ встановили на вулиці Річки. Під особливим контролем і несанкціонована реклама , зізнаються працівники комунальних служб міста – отримали завдання очищати зупинки та електричні опори від небажаних оголошень.

«Дуже хочемо, щоб Трускавець ошатним та заквітчаним зустрів День прапора та День Незалежності України. Готуємо цікаву та насичену дійствами святкову програму, де і виступи народних колективів, частування смаколиками, розваги для дітей та дорослих, — розповів керманич міста Руслан Козир. — Тому запрошуємо усіх трускавчан та гостей міста 23 та 24 серпня до спільних святкувань!».

Трускавецької міської ради