Розшук майданівця з ДрогобичаЯк повідомив громадський активіст Тарас Демко, щодо пошуків зниклого до нього звернулись представники Пошукової ініціативи Майдану

Розшукується зниклий майданівець

Мова йде про безвісти зниклого громадянина Тараса Грома , який в складі групи мітингуючи виїхав з Дрогобича увечері 17 лютого 2014 року і зв’язок з яким було втрачено наступного дня, коли зранку колони мітингуючих пішли на блокування і пікетування будівлі Верховної Ради України.

Саме 18-20 лютого відбувались найбільш криваві й трагічні дні на Майдані, коли загинули сотні людей.

Оскільки старшим групи тоді був Тарас Демко, він просить всіх, хто має якусь інформацію про безвісти зниклого негайно повідомити про неї на тел. гар. лінії Пошукової ініціативи Майдану (067)866-45-74; (093)130-80-92, або йому особисто -097 77 60 290, або міліцію 102.>

Особливу увагу активіст просить звернути тих майданівців, які були в складі 12- ої Львівської Сотні. Бо після приїзду в Київ, є велика ймовірність, що саме в її розташування направився зниклий Тарас Гром.

Для довідки. Пошукова ініціатива Майдану – це волонтерська організація, яка займається пошуком зниклих активістів під час Революції Гідності. Організація була створена під час лютневих подій, на момент її створенння в базі зниклих нараховувалось 189 осіб, на сьогоднішній день ця цифра коливається в межах 56 осіб, всі інші – 133 особи — є знайденими. Окрім безпосередніх пошуків зниклих активістів Пошукова ініціатива в перші місяці організовувала пошукові роботи (в межах лісових масивів, дренажних систем, сміттєзвалищ, по можливості, водних шляхів) з метою виявлення та фіксації будь-яких свідчень та доказів перебування зниклих активістів. Пошуки проводились як в межах Києва, так і Київської області.

Джерело: Медіа Дрогобиччини