Діти учасників АТОУ рамках ІІ етапу соціального проекту «Мій тато захищає Україну!» діти учасників АТО розфарбували футболки та покатались на катамаранах

Соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну!» триває. Зокрема, в рамках його ІІ етапу відбулася чергова зустріч дітей учасників АТО, під час якої малеча мала можливість розфарбувати футболку, переглянути цікавий мультфільм, а також поплавати на катамаранах.

Цього разу подарунок для дітей захисників Української держави організувало керівництво компанії «Екслібріс». За словами директора фірми Руслана Єрусалимського, їхній колектив уже не вперше долучається до підтримки різноманітних соціальних проектів. Ще навесні 2015-го року компанія «Екслібріс» стала партнером мегапроекту «Мій тато захищає Україну!». Саме завдяки цій компанії діти — учасники конкурсів фотографій, віршів, малюнків, аматорського відеокліпа і талантів, які відбулися в рамках проекту, отримали дипломи переможців, а всі партнери цього великого заходу – заслужені подяки.

Андрій Породко, директор кінотеатру «Сокіл», на базі якого власне відбулося це дійство для дітей учасників АТО, зазначив, що з радістю зголосився допомогти малечі та запросити дітей на такий захід. «Ми раді допомогти цим діткам. Адже їхні батьки нині захищають нашу державу, роблячи все для того, аби над всіма було мирне небо», – сказав він.

Водночас Руслан Єрусалимський розповів, що їхня компанія надалі підтримуватиме цей важливий та актуальний для суспільства проект. «Відтак, ми запросили дітей учасників АТО до участі в майстер-класі з розфарбовування футболок, який їм провели художники. Окрім цієї акції, дітей також залучили до перегляду мультфільму в кінотеатрі «Сокіл», а також організували прогулянку на катамаранах озером, що в «Горіховому гаю»», – зазначив Руслан Єрусалимський.

Захід, організований для дітей учасників АТО, прокоментувала і дружина українського захисника Галина Трач. Вона, зокрема, зазначила: «Пройшли веселі вихідні для дітей учасників АТО в рамках ІІ етапу мегапроекту «Мій тато захищає Україну!». В парку «Горіховий гай» діти розфарбовували футболки власними руками, а ще – давали інтерв’ю, стрибали на батуті, плавали на катамарані та слухали цікаві казочки під музичний супровід. В кінотеатрі «Сокіл» наші дітки також переглянули цікавий мультик і, звичайно, отримали подарунки. День видався чудовим: діти гарно відпочили, отримали задоволені. Щиро дякую Львівській обласній раді та партнерам проекту «Мій тато захищає Україну!», за те, що він продовжує тривати. Дякую всім організаторам, всім, хто долучився, всім небайдужим», – наголосила Галина Трач.

Відділ інформації та зв`язків із громадськістю ЛОР