День театру у ДрогобичіШановні театральні діячі та працівники Львівського обласного академічного театру ім. Юрія Дрогобича!

У культурному житті Дрогобича театр відіграє особливу роль. Кожен театральний сезон у нашому прекрасному місті супроводжується новими виставами, відкриттям нових імен і чудовою грою визнаних майстрів сцени. Радують своїми роботами не лише професіональні колективи, а й безліч самодіяльних драматичних об’єднань, де із захопленням працюють люди, закохані в сцену. Влада міста завжди підтримує театральне мистецтво в нашому величному місті, яке підкорило серця мільйонів глядачів не лише Дрогобича, а й усієї України та країн світу.

Прийміть щиру подяку за ті добрі думки й почуття, які ви своєю творчістю пробуджуєте у людях, за те, що театр продовжує радувати і захоплювати майстерністю акторів, дивовижною атмосферою творчості, за те, що ваша титанічна праця робить знаним наше місто в Україні та світі.

Від щирого серця бажаю вам натхнення, благодаті, розвитку, втілення творчих задумів для плідної і успішної праці на ниві мистецтва, а також незмінних глядацьких симпатій!
Зі святом!

З повагою, секретар міської ради Т. Метик