Днями Дрогобич отримав кілька приємних новин про чергові здобутки наших спортсменів на міжнародних аренах

Вчора, під час понеділкової наради у ДМР, очільник громади привітав спортсменів з черговими перемогами та подякував за популяризацію Дрогобича на міжнародній спортивній арені, передає ДНК.

Дрогобичанин Іван Фідик здобув золото на світовому Чемпіонаті та вшосте став чемпіоном світу з шашок серед гравців з порушеннями зору.

Дрогобичанка Наталія Федурко виступила на Чемпіонаті Європи з рукопашного бою у складі Національної збірної команди України та посіла 3-є місце в особистому заліку, виборовши бронзу.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Також під час наради міський голова Дрогобича вручив почесну грамоту ветерану війни Андрію Маньку та подяку громадській організації «Спілка воїнів АТО «Дрогобиччина» за реалізацію волонтерських ініціатив.

За співпрацю та оперативність в роботі під час порятунку життя людей подяку вручили міській станції швидкої медичної допомоги.

А за співпрацю, супровід сімей військовослужбовців та підтримку обороноздатності України – подяками військового комісара відзначили начальника мобілізаційного відділу Руслана Щербу та представниць відділу соціально-психологічної, правової підтримки та взаємодії з захисниками, захисницями та членами їх сімей – Мар’яну Бечкало та Ларису Марцінко.