На Дрогобиччині поліцейські затримали нетверезого водія-учасника ДТП, в якій травмовано троє осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 жовтня о 16.30 на вулиці Тараса Шевченка у селищі Меденичі, Дрогобицького району.

Про подію вчора 6 жовтня повідомляв ДНК.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Fiat Doblo, 59-річний мешканець району, не впорався з керуванням – автомобіль зіткнувся з дорожнім огородженням, після чого виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Volkswagen Passat, яким керував житель Городка віком 42 роки.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир та 39-річна пасажирка Passat, а також водій Doblo. Вони були доставлені до лікарні. Окрім того встановлено, що водій Fiat керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років. Водій автомобіля затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Також слід відмітити рятувальників що залучені до пошуку зниклого чоловіка та  надали допомогу постраждалим у ДТП

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений DroBro (@drobro7_24)

6 жовтня рятувальники 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України проводили пошукову операцію у зв’язку з зникненням чоловіка 1952 року народження. Чоловік 5 жовтня вийшов у поле збирати горіхи та не повернувся додому, його місце перебування залишалося невідомим. Рятувальники обстежували територію в надії знайти сліди зниклого, коли відбулася подія, яка вимагала їх негайного втручання.

Під час зміни місця пошуків рятувальники стали свідками серйозної дорожньо-транспортної пригоди за участю двох автомобілів. Зрозумівши, що на місці аварії є постраждалі, не гаючи часу вони миттєво відреагували. Найбільше постраждала жінка, яка отримала травму голови. Серед постраждалих також опинилися троє дітей.

Завдяки їхній оперативності та професійним навичкам надання першої допомоги, рятувальники стабілізували стан постраждалих до прибуття швидкої медичної допомоги. Вони швидко та впевнено виконали всі необхідні заходи, щоб полегшити стан травмованих і мінімізувати ризики ускладнень. Після прибуття медиків постраждалих було передано під їхній нагляд.

P.S. На жаль, зниклого чоловіка поки не вдалося знайти, і пошукова операція триває. Рятувальники продовжують обстежувати місцевість, сподіваючись на позитивний результат.