Спільними зусиллями волонтерів і учнів було виготовлено і відправлено в зону АТО понад 200 пакетів «сухого борщу», 400 пампухів, 50 кг. куті , 150 кг. тушкованої капусти, 125 кг. вареників, 50 кг. запеченої картоплі
Допомога українським воякам потрібна вже сьогодні. Тому майстри в/н та учні кулінарного профілю ВПУ №19 м.Дрогобича не лишилися осторонь, вони хочуть поєднати солдатів із рідним домом стравами: варениками, пампухами, тушкованою капустою і т. д.
Активісти започаткували приготування «сухого борщу». Щодня шаткують свіжі овочі, сушать їх. Вже готову суміш фасують у пакети. Овочі для «сухого борщу» привозять волонтери. Спільними зусиллями волонтерів і учнів було виготовлено і відправлено в зону АТО понад 200 пакетів «сухого борщу», 400 пампухів, 50 кг. куті , 150 кг. тушкованої капусти, 125 кг. вареників, 50 кг. запеченої картоплі. Особовий склад Дрогобицького реактивно-артилерійського полку висловив подяку директорові ВПУ №19 м.Дрогобича Ясінському М.П. та майстрам і учням за вагомий внесок у наданні волонтерської допомоги щодо забезпечення військовослужбовців. Наші захисники незабаром повернуться додому, а в країні запанує мир, спокій, злагода.