Львівські КарпатиЛьвівські «Карпати» Олега Смалійчука припинили існування. Співвласник клубу розповів про його майбутнє

Про це пише офіційний сайт клубу, передає Д-НК.

«Друзі, перш за все хочу вибачитись за таке тривале мовчання. Всі ці дні вирішувалось дуже багато важливих питань. Ми не мали точної інформації. Тому я не хотів давати обіцянок, яких не зможу дотриматись. Але нарешті настав час поставити крапку.

Весь минулий сезон ми працювали над тим, щоб врятувати від загибелі головний спортивний бренд Західної України – львівські «Карпати». Структура власності існуючої юридичної особи – КПФ «Карпати» Львів – не дозволяла їй повноцінно функціонувати, не кажучи вже про розвиток. Другий співвласник «Карпат» роками блокував роботу клубу. Незважаючи на усі наші зусилля, за рік часу він так і не вступив в діалог.

За цей час ми погасили борги по заробітній платі всіх працівників і заборгованості за надані послуги та товари. Також вдалося закрити частину боргів по старих трансферах, через які на клуб був накладений трансферний бан. Ми утримували, крім основної команди, ЖФК і дитячу академію.

На жаль, наш план перезапуску клубу не вдався. Тому КПФ «Карпати» вийшли з професійного футболу і не заявляються в аматори. Але ми не можемо закрити цю юридичну особу без згоди другого співвласника, тому вона продовжить існування і буде працювати над погашенням старих боргів.

Я казав це рік тому і повторюю зараз: не важливо, кому будуть належати «Карпати» – Смалійчуку чи комусь іншому. Єдине справді важливе – щоб бренд продовжував існувати і мав можливості розвиватися, навіть якщо для цього мені потрібно зробити крок в сторону.

Хочу подякувати усім, хто вірив нам і допомагав. Вболівальники «Карпат» – справді найкращі в Україні, тепер я знаю це точно. Зустрінемось на секторі», – сказав Смалійчук».