фронтСьогодні, 8 квітня, на сході України загинув військовослужбовець старший матрос Денис Юшко

8 квітня в районі проведення операції Об’єднаних сил загинув старший матрос Денис Юшко з Миколаєва. 31 травня йому повинно було виповнитися 23 роки. Про це повідомляє Командування морської піхоти, передає Д-НК.

«При виконанні бойового завдання і в результаті снайперського ворожого обстрілу отримав поранення, не сумісні з життям, старший матрос Юшко Денис Павлович», — йдеться в повідомленні.

Командування морської піхоти і особовий склад висловлюють співчуття родині та близьким загиблого Героя. Як повідомляє штаб операції Об’єднаних сил, сьогодні окупаційні війська 11 раз порушили режим перемир’я. Дев’ять разів вони обстріляли позиції ВСУ, двічі вдарили по об’єктах цивільної інфраструктури.

Так, в районі Водяного найманці обстріляли мирні будинки з артилерії. Українські військові відкривали у відповідь вогонь, щоб змусити противника припинити обстріл. Паралельно з нарощуванням обстрілів бойовики проводять військові навчання на полігонах і вчать найманців військовій справі для проведення провокацій і можливої ​​ескалації конфлікту.