дерев'яні ліжкаІнтернет магазин «Скіф» пропонує людям, які цінують особливу розкіш, добротність і якість в предметах інтер’єру, придбати дерев’яні ліжка за найкращими цінами на ринку. У нашому каталозі ви знайдете кращі моделі виробників України і Європи. Продаж здійснюється в будь-який регіон країни. Ліжка з дерева ми відправляємо нашим покупцям Новою Поштою або будь-яким іншим зручним перевізником.

Дерев’яні ліжка від виробника — це цілий розділ якісних меблів, серед яких ви обов’язково знайдете модель, відповідну вашим уявленням про красиві дизайнерські предмети інтер’єру, встановлювані в спальню https://mebliskif.com.ua/category/lizhka. Ми відбирали вироби з найбільш успішних попередніх і останніх колекцій партнерських брендів, грунтуючись на численних позитивних відгуках покупців і рецензій профільних видань. Знайомтеся, вибирайте. Якщо у вас виникнуть питання, обов’язково скористайтеся безкоштовною консультацією нашого менеджера. Фахівець допоможе підібрати ліжко з натурального дерева з урахуванням ваших побажань і бюджету.

дерев'яні ліжка

Ліжка з натурального дерева: секрет популярності

Дерев’яне ліжко — це класика жанру. Класичні моделі спальних ложе виготовлялися саме з дерева. Пізніше, в спробах здешевити виробництво, меблеві фабрики стали використовувати замість дерева деревні матеріали. Це дозволило пропонувати споживачам недорогі ліжка. Однак сучасні технології, реалізовані в плитах ДСП і МДФ, не здатні запропонувати гідну альтернативу натуральному дереву. Тому ліжко з дерева залишається меблями преміум класу, яке стане прикрасою будь-якого інтер’єру.

дерев'яні ліжка

Чим так цінні вироби з натуральної деревини?

  • Матеріалами виробництва служить масив дуба, сосни, бука — твердих сортів деревини, які відмінно витримують різні негативні впливи.
  • Дерев’яне ліжко прослужить довгі роки, так як каркас з масиву спочатку був розрахований на великі навантаження.
  • Такі меблі екологічно безпечні, адже вони виготовляються повністю з натуральних матеріалів.
  • Дерево виділяє приємний аромат, не викликає алергічних реакцій.
  • Ліжко з цільного дерева зберігає унікальний малюнок деревини, тому виглядає дуже красиво.
  • Деревина легко піддається обробці, тому меблі з неї творяться в різних інтер’єрних стилях. Дизайн виробів допускає різні декоративні елементи.
  • Для захисту дерева від зовнішніх факторів використовується лак або фарба. На ідеально рівну дерев’яну поверхню лакофарбові матеріали рівно лягають, надаючи їй благородний гарний вигляд. За рахунок цього можна отримати ліжко з масиву дерева в будь-якому кольорі.

Ліжка дерев’яні: різновиди

Так як виготовити ліжко з дерев’яною основою можна в абсолютно будь-якому інтер’єрному стилі, виробники залучають дизайнерів для розробки оригінальних моделей, здатних привернути увагу та зацікавити покупців. Від конкурентної боротьби брендів споживач тільки виграє, так як сучасний ринок пропонує дійсно великий вибір виробів.

дерев'яні ліжка

Можна купити дерев’яне ліжко від виробника недорого з жорстким і з м’яким узголів’ям, з високою спинкою, прикрашеною хитромудрим різьбленням або інтарсією. Це може бути ліжко дерев’яне двоспальне або полуторне. У дитячу можна замовити односпальну модель з ящиками, в яких дитина буде зберігати постільні приналежності, білизну. Конструкції з бортиком підходять для дітей. Також вони зручні, якщо використовується легкий матрац, так як бортик стане перешкодою для сповзання спального аксесуару.

Дерев’яні ліжка з масиву дерева від «Скіф»

Будучи офіційним партнером провідних виробників меблів, ми пропонуємо одно-, півтора- і двоспальні ліжка з масиву дерева за привабливими цінами. Кожне ліжко супроводжується тривалою гарантією, відрізняється високою надійністю. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами, які підтверджені сертифікатами відповідності виробів міжнародним стандартам.

дерев'яні ліжка

Слідкуйте за акціями і сезонними розпродажами!

Це реальна можливість купити відмінне ліжко з максимальною вигодою. Також ви можете скористатися розстрочкою платежу. Купуйте зараз, і оплачуйте товар поступово.

Більше подробиць про дерев’яні ліжка, а також умови покупки, доставки, оплати товару ви можете дізнатися за телефоном в рамках безкоштовної консультації.

Телефонуйте, будемо радий допомогти.