новини КримуОкупанти звільнили ватана в Керчі … від житла і бізнесу: «Люди в масках з автоматами налякали не тільки мене і персонал, вони налякали постояльців готелю»

«Ми розраховували на те, що знаходимось під захистом закону, адже для таких радикальних заходів приводу не було — в готелі ніяких злочинів не здійснювалося, щоб влаштовувати там маски-шоу. Я була неприємно здивована тим, що це не терористи, не пограбування, а це за рішенням суду пристави з Сімферополя забирають у мене моє майно і майно підприємства, де я є засновником та директором «, — скаржиться Анна Гурська, яку викинули на вулицю разом з дітьми.

новини Криму

Вони проживали в віджатому готелі «Меридіан» вже 10 років. Тепер ватне створіння строчить путіну і в інші інстанції країни-агресора. У коментарях до новини написали, що Гурська в 2014 році розміщувала в своєму готелі путінських «туристів» (іхтамнєтов і бойовиків).

Пропагандони нагадали, що, коли 6 грудня готель оточили озброєні люди, місцеві жителі подумали, що це чергові навчання. Додам, що ватниця задовго до «каміння з неба» «прикрасила» свій готель величезним триколором (в три поверхи) і триколорами поменше.

Жителі Керчі прокоментували новину: «Потрібно левів з Тайгана переселити в Меридіан для захисту від наїздів. Або мешканців Мерідіна в Тайган, щоб леви не голодували», «Сердешна поселяла «туристів» навесні 2014!», «Варіант — лайт. Ви що, хочете як в Кущівці?», «Жесть! Люди в масках … проте», «Терміново пишіть лист Самому, ну, ви в курсі, кому» , «Чекаємо інвесторів до Криму! Ласкаво просимо!», «М-да … От вам і лихі 90-і, здрастє», » З кожним днем ​​все більше і більше дивуюся такому хаосу. Чекаємо податки на квартиру, майно, землю, повітря … Жесть» , «Звинувачувати нікого, самі пустили в свій будинок цю орду»

КРЫМский бандеровец Кримський бандерівець

«У мене немає ілюзій з приводу роботи правоохоронних органів, але ви хоча б зробіть видимість того, що ви дотримуєтеся закону цієї країни …», — проплакала на камеру викинута з власного готелю разом з дітьми керченська ватниця, яка допомагала окупантам захоплювати Крим і п’ять років обчіплювалася триколорами.

Хоча б зробіть видимість законності, говорить створіння … Тобто, вона навіть не просить залишити їй житло і бізнес, вона просить зробити видимість законності віджиму майна. Мабуть, виходячи з власного досвіду 2014 року, коли вона допомагала створювати окупантам видимість «референдуму», видимість «волевиявлення», видимість «приєднання» і видимість «97% ЗА». До речі, допомагала досить успішно. Багато хто до цих пір вірять в вищеперелічене (і я зараз не про ватанів говорю). А по факту за видимістю ховалися — грабіж, захоплення, військова спецоперація, окупація, анексія … І тепер всім цим зрадникам, до яких дісталися камені з неба, залишається тільки жалібно голосити путіну в дусі жаданого совка: «товариш Сталін, сталася жахлива помилка!».