НібіруСьогодні все, що пов’язано із загадковою Нібіру — одна з головних тем в ЗМІ

Люди з величезним інтересом стежать за новинами про планету Х, а вчені заявили, що галас навколо планети вже перейшов всі межі. Експерти наголошують — ажіотаж в ЗМІ з

приводу Нібіру не витримує ніякої критики, передає ДНК.

За словами експертів, сьогодні люди готові вірити заявам навіть самих сумнівних фахівців. Вони розповідають, що гігантська смертоносна планета «живе» в районі Сонячної системи. Люди вірять всьому, що пов’язано з Нібіру.

Але при цьому, як відзначають відомі вчені, на даний момент немає ще жодного вагомого доказу, що Нібіру реальна. Наука допускає, що за орбітою Нептуна може бути якийсь великий об’єкт, але навіть це твердження йде в розріз з тим, що озвучують уфологи.

Офіційні вчені говорять, що навіть якщо припустити перебування загадкової планети за Нептуном, то її розміри будуть в рази менше, ніж розміри таємничої передбачуваної Нібіру.

«Масла у вогонь» додають і постійні заяви уфологів і конспірологів про те, що Нібіру на підході до нашої планети, яку має намір знищити. Поки жоден прогноз так і не збувся. Експерти сподіваються, що і інші прогнози так і залишаться простими заявами.